Beginnen met Ubuntu

Deze site is een aanvulling op het de boeken Basiscursus Ubuntu en Snel aan de slag met Ubuntu, in de vorm van actualiseringen van (sub)hoofdstukken van de boeken, ervaringen van andere beginnende gebruikers en praktische artikelen over het gebruik van Ubuntu, afgeleide 'smaken' van Ubuntu en hun programma's.

Win een van drie gratis exemplaren van Snel aan de slag met Ubuntu

Dit vind ik nu eens een goed idee van mijn uitgever, Academic Service. In de week van 3 oktober kunnen jullie een gratis exemplaar winnen van het boek Snel aan de slag met Ubuntu. Wat moet je daarvoor doen? Ga naar Twitter en vertel daar in 140 tekens waarom jij het verdient om een van de drie beschikbare boeken te winnen. Gebruik #SnelUbuntu als hashtag en wij kiezen na zondag 9 oktober de drie beste tweets als winnaar.  Gebruik je vrije zondag (vandaag dus) om die supertweet te bedenken. 😉

Comments are closed.

Basiscursus Ubuntu 12.04 en verder

Verschenen november 2012